Graag licht ik toe wat mijn manier van behandelen is en waar mijn specialiteit ligt. Wat ik namelijk merk is dat mijn clienten vooral keer op keer een behandeling willen die heerlijk comfortabel, ontspannend en vooral kwalitatief is. Met een luisterend oor als dat gewenst is!

Wat ik nastreef is mijn clienten iedere keer te laten merken is met hoeveel aandacht ik behandel. De 20e behandeling is nog even belangrijk als die eerste kennismakingsafspraak.

Wat mij betreft wordt het dus nooit 'gewoon' een schoonheidsbehandeling! Veel van mijn clienten komen al jaren bij me en nieuwe clienten mag ik dankbaar meestal ook na een kennismakingsbehandeling tot mijn vaste clienten rekenen. Ik denk dat dit komt door mijn passie voor het vak en het enthousiasme om mijn clienten een optimale behandel-ervaring & resultaat te geven, maar zonder onnodige opsmuk of 'up-sell'. Het is de kern van een echt goede behandeling en mijn 'Personal Touch' wat samen mijn specialiteit is.

Een afspraak maken of meer informatie opvragen kan snel en eenvoudig door te bellen met 0172-572489* of een e-mail te sturen.

Betty

(* laat bij geen gehoor graag even naam + tel.nummer achter op de voicemail, dan bel ik zo snel mogelijk terug!)